Translate

A NIGHTMARE ON ELM STREET COLLECTION - ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ (1984 - 1994)

A Nightmare On Elm Street 1 - Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες 1 (1984)
On Elm Street, Nancy Thompson και μια ομάδα φίλων της, συμπεριλαμβανομένης της Tina Gray, Rod Lane και Glen Lantz είναι να βασανίζεται από ένα δολοφόνο που αποσπάστηκε στα όνειρά τους το όνομα Freddy Krueger. Νάνσυ πρέπει να σκέφτονται γρήγορα, όπως ο Freddy προσπαθεί να πάρει από τα θύματα του ενός προς ένα. Όταν θα έχει στον ύπνο σας, ο οποίος είναι εκεί για να σας σώσει;

Πρωταγωνιστούν : Heather Langenkamp, Johnny Depp and Robert Englund
Σκηνοθεσία : Wes Craven
Σενάριο : Wes Craven
Χρονολογία παραγωγής : 1984
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΤΡΟΜΟΥ
Διάρκεια : 91'


A Nightmare On Elm Street 2 - Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες 2 (1985)
Μια νέα οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι on Elm Street, και πριν από καιρό, τα παιδιά έχουν και πάλι εφιάλτες για το παιδί νεκρό δολοφόνος Freddy Krueger. Αυτή τη φορά, ο Freddy επιχειρεί να κατέχει έναν έφηβο να προκαλέσει τον όλεθρο στον πραγματικό κόσμο, και μπορεί να ξεπεραστεί μόνο εάν αγαπημένη του αγοριού μπορεί να κυριαρχήσει ο φόβος της.

Πρωταγωνιστούν : Robert Englund, Mark Patton and Kim Myers
Σκηνοθεσία : Jack Sholder
Σενάριο : David Chaskin, Wes Craven
Χρονολογία παραγωγής : 1985
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΤΡΟΜΟΥ
Διάρκεια : 87'


A Nightmare On Elm Street 3 - Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες 3 (1987)
Μαζεύοντας όπου ο αρχικός εφιάλτης σταμάτησε, Nancy έχει μεγαλώσει και γίνετε ένας ψυχίατρος που ειδικεύεται στη θεραπεία των ονείρων. Συναντά μια ομάδα παιδιών σε ένα τοπικό νοσοκομείο που αντιμετωπίζει Freddy Krueger, ο ίδιος δαίμονας που κάποτε συνάντησε στον ύπνο της. Ένας από αυτούς είναι η Κρίστεν, ο οποίος έχει την εξουσία να καταρτίζει άλλα άτομα στα όνειρά της. Η συνεργασία με έναν άνδρα γιατρό αναλάβει την υπόθεση, Νανσί βοηθά τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ειδικές ικανότητες τους μέσα στον κόσμο εφιάλτη. Όταν ο Freddy συλλαμβάνει ένα από τα τέλη της, οδηγεί μια προσπάθεια διάσωσης στην περιοχή του Κρούγκερ, με την ελπίδα να θέσει το πνεύμα του για να ξεκουραστούν, μια για πάντα.

Πρωταγωνιστούν : Heather Langenkamp, Robert Englund and Craig Wasson
Σκηνοθεσία : Chuck Russell
Σενάριο : Wes Craven, Bruce Wagner
Χρονολογία παραγωγής : 1987
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΤΡΟΜΟΥ
Διάρκεια : 96'


A Nightmare On Elm Street 4 - Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες 4 (1988)
Σε συνέχεια της προηγούμενης ταινίας εφιάλτης, το όνειρο δαίμονας Freddy Krueger ανασταίνεται από τη φαινομενική διάλυση του, και γρήγορα εντοπίζει και σκοτώνει τα τρία παιδιά επιζών Elm Street. Ωστόσο, Kristen (ο οποίος έχει την ικανότητα να παρασύρουν και άλλους που στα όνειρά της) διαθήκες ιδιαίτερη ικανότητά της στη φίλη της Αλίκη πριν μεταβίβασή της. Επίλογοι, Αλίκη σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Freddy επωφελείται από εκείνο το άγνωστο δύναμη που ασκεί τώρα να τραβήξει μια νέα ομάδα των έφηβων παιδιών σε φάουλ του τομέα.

Πρωταγωνιστούν : Robert Englund, Rodney Eastman and Lisa Wilcox
Σκηνοθεσία : Renny Harlin
Σενάριο : Wes Craven, William Kotzwinkle
Χρονολογία παραγωγής : 1988
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΤΡΟΜΟΥ
Διάρκεια : 93'


A Nightmare On Elm Street 5 - Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες 5 (1989)
Αλίκη, που επέζησε της προηγούμενης δόσης της σειράς εφιάλτης, βρίσκει τις θανάσιμες όνειρα του Freddy Krueger αρχίζει και πάλι. Αυτή τη φορά, ο δολοφόνος να χλευάσει χτυπά μέσω του ύπνου το μυαλό του αγέννητου παιδιού της Αλίκης. Η πρόθεσή του είναι να "αναγεννηθεί" στον πραγματικό κόσμο. Ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τον Freddy είναι νεκρή μητέρα του, Αλίκη, αλλά μπορεί να ελευθερώσει το πνεύμα της στο χρόνο για να σώσει το γιο της;

Πρωταγωνιστούν : Robert Englund, Lisa Wilcox and Kelly Jo Minter
Σκηνοθεσία : Stephen Hopkins
Σενάριο : Wes Craven, John Skipp
Χρονολογία παραγωγής : 1989
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΤΡΟΜΟΥ
Διάρκεια : 89'


Wes Craven's NEW NIGHTMARE (1994)
Είναι Πλησιάζει η 10η επέτειος της "A Nightmare on Elm Street» της ταινίας και ένα από τα αστέρια, η Heather Langenkamp έχει να φοβάται από μια φωνή σε ένα τηλέφωνο, που ακούγεται παρόμοια με κακό της ταινίας, τον Freddy Krueger. Όταν ο σύζυγός της Χέδερ σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ανακάλυψε με κάθετο σημάδια πάνω του, Χέδερ αρχίζει να αναρωτιέται κάτι. Ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι Wes Craven γράφει ένα ακόμα «Εφιάλτης» ταινία. Σύντομα, συνειδητοποιεί ότι ο Freddy έχει εισέλθει πλέον στον πραγματικό κόσμο, και ο μόνος τρόπος να τον νικήσουμε είναι να γίνει Nancy Thompson και πάλι.

Πρωταγωνιστούν : Heather Langenkamp, Robert Englund and Miko Hughes
Σκηνοθεσία : Wes Craven
Σενάριο : Wes Craven
Χρονολογία παραγωγής : 1994
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΤΡΟΜΟΥ
Διάρκεια : 112'