Translate

Ghostbusters 2 (1989)

Αφού αρχικά χαιρετίστηκε ως ήρωες για τη διάσωση της Νέας Υόρκης από Gozer πέντε χρόνια νωρίτερα, οι Ghostbusters μηνύθηκαν από πολλούς φορείς της πόλης και του κράτους για τη ζημία ιδιοκτησίας. Ο δικαστής εξέδωσε περιοριστική εντολή φραγής τους από την έρευνα υπερφυσικό, αναγκάζοντάς τους από την επιχείρηση. Ray Stantz κατέχει μια απόκρυφη βιβλιοπωλείο και συνεργάζεται με Ουίνστον Zeddemore ως διασκεδαστές αντιλαϊκά παιδιά, φορώντας παλιά στολές Ghostbuster τους? Egon Spengler λειτουργεί σε ένα εργαστήριο που διεξάγει πειράματα σε ανθρώπινο συναίσθημα? Πέτρου Venkman φιλοξενεί ένα μικρό-προσεγμένο ψευδο-ψυχικός δείχνουν ονομάζεται τηλεόραση " Κόσμος του ψυχικού "? και Dana Barrett, αφού διαλύθηκε με τον Peter χρόνια νωρίτερα, και τώρα διαχωριστεί από την επακόλουθη γάμο, εργάζεται στο Μανχάταν Μουσείο Τέχνης αποκατάσταση της ζωγραφικής και την αύξηση βρέφος γιο της Oscar σε ένα νέο διαμέρισμα. Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο μεταφέρει το παιδί του Oscar ελέγχεται από έναν αόρατο υπερφυσική δύναμη και που σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στην First Avenue, Dana στρέφεται προς τους Ghostbusters για βοήθεια, με αποτέλεσμα μια αδέξια επανένωση της τον εαυτό της και τον Peter. Εν τω μεταξύ, ο Δρ Janosz Poha - συνάδελφος του Dana στην γκαλερί - είναι η πλύση εγκεφάλου από το πνεύμα του Vigo των Καρπαθίων, ένα δέκατο έβδομο αιώνα ο τύραννος παγιδευτεί σε έναν πίνακα ζωγραφικής στην γκαλερί. Βίγκο παραγγελίες Janosz να εντοπίσετε ένα παιδί που μπορεί να κατέχει Βίγκο, κερδίζοντας έτσι τη φυσική μορφή από την πλησιάζει το νέο έτος.Έρευνα των Ghostbusters »τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η υπερφυσική παρουσία προέρχεται από κάτω από τους δρόμους της πόλης, προτρέποντάς τους να σκάβουν παράνομα First Avenue στο σημείο όπου η μεταφορά του μωρού σταματήσει. Χαμηλότερα από κάτω, Ray ανακαλύπτει ένα ποτάμι ροζ βλέννες συμπληρώνοντας ένα εγκαταλελειμμένο γραμμή του μετρό. Επίθεση από τη λάσπη μετά τη λήψη του δείγματος, Ray προκαλεί κατά λάθος ένα μπλακ άουτ, και συλλαμβάνονται οι Ghostbusters. Στη δίκη τους, που υπερασπίζονται κακώς από τον Louis Tully (ο οποίος ενεργεί ως δικηγόρος τους στην αποπληρωμή τους για το γεγονός ότι τον έσωσε στο προηγούμενο φιλμ) και βρέθηκε ένοχος. Ωστόσο, θυμωμένος ξέσπασμα του δικαστή στην καταδίκη ζητά από το δείγμα λάσπη παρουσιάζονται ως αποδεικτικά στοιχεία για να απελευθερώσει τα φαντάσματα των δύο αδέλφια σκοτώνουν τον οποίο ο δικαστής είχε προηγουμένως καταδικαστεί σε θάνατο με ηλεκτρική καρέκλα. Στη συνέχεια οι Ghostbusters φυλακίζουν τα φαντάσματα σε αντάλλαγμα για την απόλυση όλων των τελών και την κατάργηση της περιοριστικής εντολής? Έχει πράξει, θα αρχίσουν πρώην επιχείρησή τους.
Μετά τη λάσπη εισβάλλει διαμέρισμα Dana, η φαινομενικά να απαγάγουν Όσκαρ, αναζητά καταφύγιο με τον Πέτρο, και οι δύο αρχίζουν να ανανεώσουν τη σχέση τους. Ερευνώντας την λάσπη και την ιστορία της ζωγραφικής του Vigo, οι Ghostbusters ανακαλύπτουν ότι η λάσπη αντιδρά τόσο για θετικά και αρνητικά συναισθήματα, ακόμα και «χοροί» με τη μουσική, αλλά ύποπτος ότι έχει δημιουργηθεί από τις άσχημες συμπεριφορές των Νεοϋορκέζους. Ενώ ο Πέτρος και Dana φάμε μαζί και Louis και Janine να παρακολουθήσουν Όσκαρ (ερωτευμένος γίνει στο πλαίσιο της διαδικασίας), Egon, Ρέι Γουίνστον και εξερευνήστε το τεράστιο υπόγειο ποτάμι του λάσπη, που χαράσσουν στο μουσείο.Οι Ghostbusters πηγαίνουν προς τον δήμαρχο με τις υποψίες τους, αλλά απέρριψε? Οπότε ραδιουργίες βοηθός του επιχειρεί να διέπραξαν σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Όπως και αν διαπράττονται, ένα πνεύμα που μοιάζει με μια Μαίρη Πόππινς-όπως έκδοση της Janosz απαγωγές Όσκαρ, με αποτέλεσμα να σπάσει Dana στο μουσείο από τον εαυτό της? Οπότε το μουσείο καλύπτεται από αδιαπέραστο λάσπη.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς βλέπει μια ξαφνική αύξηση των υπερφυσική δραστηριότητα ως λάσπη, ραγδαία αύξηση του όγκου στη γραμμή του μετρό, αυξάνεται από το έδαφος και στην επιφάνεια της πόλης, προκαλώντας έναν δαίμονα εισβολή Washington Square Park? Ένα γούνινο παλτό επιστρέφει στη ζωή για να επίθεση του ιδιοκτήτη? ένα τέρας ταινία γεμάτη από μια οθόνη σε μια ταινία κινηματογράφου? και την άφιξη του Τιτανικού και μακράς νεκρούς επιβάτες και το πλήρωμα στο λιμάνι. Συνειδητοποιώντας την αλήθεια της κατάστασης, αφού πέρασε τη νύχτα μιλώντας στο φάντασμα του πρώην δημάρχου Λα Γκουάρντια Fiorello, η σημερινή δήμαρχος πυρκαγιές του βοηθού του και έχει κυκλοφορήσει το Ghostbusters, οπότε προσεγγίζουν το μουσείο. Αρχική προσπάθειά τους να εισέλθουν είναι ανεπιτυχείς, το κύμα της αρνητικότητας που δημιουργείται έχει αποδείξει πάρα πολύ ισχυρή για να διεισδύσουν με πακέτα πρωτονίων τους.Καθορισμός ότι χρειάζονται ένα σύμβολο εξίσου ισχυρό-θετικότητα να σπάσει μέσω της λάσπη, οι Ghostbusters χρησιμοποιούν θετικά φορτισμένο κλίμα λάσπη από τους φυσητήρες λάσπη, ενός προσαρμοσμένου ελεγκτή Πλεονέκτημα NES, και ένα remix του "Ανώτερης και Ανώτατης» για να εμψυχώσει το άγαλμα τηςΕλευθερίας και πιλοτικών στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιώντας φακό του για να σπάσει μέσω της οροφής του μουσείου για να επιτεθεί Vigo και Janosz.
Janosz νικιέται? Αλλά Βίγκο ακινητοποιεί τους Ghostbusters και επιχειρεί μια μεταφορά στο σώμα του Oscar, οπότε μια χορωδία "Auld Lang Syne" έξω από το κτίριο του αποδυναμώνει αρκετά για την απελευθέρωση των Ghostbusters και τον επαναφέρει στη ζωγραφική. Vigo διαθέτει στιγμιαία Ray? Οπότε οι άλλοι Ghostbusters του επιτεθεί με ένα συνδυασμό των πρωτονίων ρέματα και τα θετικά φορτισμένα λάσπη διάθεση. Louis, ντυμένοι με πλήρη ενδυμασία Ghostbusters, επιτίθεται στο εξασθενημένο λάσπη φράγμα γύρω από το κτίριο με ένα ρεύμα πρωτονίων δικό του. Ο συνδυασμός αυτός καταστρέφει Vigo και αλλάζει τη ζωγραφική σε μια ομοιότητα των τεσσάρων Ghostbusters γύρω από το μωρό Όσκαρ. Η ταινία τελειώνει με τα Ghostbusters λήψη μια μόνιμη επευφημία από το πλήθος και, σε μεταγενέστερο τελετή για την αποκατάσταση του αγάλματος, το Κλειδί της Πόλης από τον δήμαρχο.